A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Щодо Тероборони та охорони громадського спокою

Дата: 21.02.2022 17:18
Кількість переглядів: 936

Фото без опису

З 1 січня 2022 року набув чинності Закон України «Про основи національного спротиву», за яким організовувати та виконувати завдання територіальної оборони мають спеціальні Сили територіальної оборони ЗСУ.

У кожному регіоні сформують 25 бригад, які об’єднуватимуть понад 150 батальйонів (один на район). Постійна чисельність сил тероборони у мирний час становитиме 10 000 військовослужбовців. Під час особливого періоду в підрозділах буде 130 тисяч осіб, які сформують у відповідний резерв.

Територіальна оборона (ТрО) — система загальнодержавних, воєнних і спеціальних заходів, що здійснюються у мирний час та в особливий період з метою протидії військовим загрозам, а також для надання допомоги у захисті населення, територій, навколишнього природного середовища та майна від надзвичайних ситуацій.

Хто може долучитися до лав територіальної оборони та як це зробити дивіться в інфографіці нижче.

Фото без опису

Фото без опису

Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки - 8-й відділ Житомирського РТЦК та СП за адресою: вул. Медична, 2, смт Романів (04146) 2-33-37, (067) 5843429.

Рішенням 16 сесії Миропільська селищна рада перерахувала 50 тис. грн в районний бюджету Житомирського району на виконання Програми матеріально-технічної підтримки підрозділів територіальної оборони на території Житомирського району на 2022 р.

Діючи у межах компетенції, на підставі протоколу № 1 засідання Комісії з ТЕБ та НС від 16 лютого 2022 року, Миропільська селищна рада ініціює створення громадського  об’єднання  з охорони громадського  порядку, яке повинно функціонувати на засадах виконання Закону України «Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного  кордону».

Для участі в установчих зборах громадського  об’єднання  з охорони громадського  порядку на території Миропільської громади запрошуються усі охочі долучитися до спільної справи. Конт. тел.: 097 7623701 (Віктор Стельмах, заступник селищного голови).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь