Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Ситуація в громаді на 17 березня

Дата: 17.03.2022 18:32
Кількість переглядів: 1223

Фото без опису

Шановні мешканці громади! На сьогодні життєдіяльність усіх основних сфер нашої громади відбувається в штатному режимі.

З початку тижня у закладах освіти громади відновлено навчання в дистанційному форматі. До школярів громади доєдналися діти, які переїхали до наших населених пунктів. В закладах дошкільної освіти освітній процес поки що не відновлюється, але з дітьми налагоджено зв’язок, батькам надано рекомендації з психолого-емоційної підтримки дошкільнят. Служба у справах дітей постійно тримає на контролі питання соціального захисту та підтримки дітей із сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах.

Територіальний центр соціального захисту населення систематично надає послуги людям похилого віку, які перебувають на обслуговуванні. Крім того, наголошуємо, що у центрі надаються послуги з прання, прасування одягу та білизни, також можна прийняти гарячий душ. На базі Терцентру функціонує збір гуманітарної допомоги (одягу, взуття) та видання речей людям, що їх потребують.  

Працюють магазини, лікарня, аптеки. Дякуємо підприємцям, які попри труднощі здійснюють поставки продуктів та необхідних товарів.

Щодня до селища та сіл громади прибувають громадяни із місць України, де ведуться активні бойові дії. За їх зверненням допомагаємо з житлом, речами першої необхідності. Знаємо, що усі наші люди є небайдужими, готовими допомогти і дякуємо за таку підтримку. Ще раз нагадуємо про обов’язкову реєстрацію осіб, які прибули до громади.

Багато чоловіків громади як мобілізовані до лав ЗЗСУ та Територіальної оборони нищать ворога на передовій. Постійно моніторимо потреби і передаємо допомогу на підрозділи та шпиталі. Молимося за усіх хлопців та чекаємо додому.

На потреби армії був переданий шкільний автобус. Нехай він допоможе нашим Героям наблизити Перемогу. А ми згодом обов’язково купимо для наших діток новий.

Цілодобово проводиться патрулювання об’єктів критичної інфраструктури та вулиць усіх населених пунктів. Чоловіки на громадських засадах оберігають нас від можливих злочинів та порушень правопорядку.

Жінки громади налагодили безперервний процес приготування їжі, випікання смаколиків для Захисників.

Життя продовжується. Раді повідомити, що за період з 24 лютого в селищній раді зареєстровано три шлюби та народження двох діток. Щиро бажаємо мирного щасливого майбутнього!

Звертайтеся! Обов’язково всіх вислухаємо та допоможемо!

Тримаймося! Все буде Україна!

Селищний голова Світлана Власюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь