A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

До уваги внутрішньо переміщених осіб та жителів громади

Дата: 09.06.2022 08:29
Кількість переглядів: 1173

Фото без опису

 

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України щодо виявлення та обліку зразків військової техніки, обладнання та комплектуючих до них, які були захоплені (отримані) під час відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації, просимо Вас, (учасники бойових дій, населення, яке перебувало на окупованій території та після її деокупації, що на даний час евакуйоване на територію громади), здати зазначене майно для передачі Збройним Силам України.

Нагадуємо, що згідно ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Кримінальна відповідальність настає і в разі виявлення незареєстрованої холодної зброї (кинджалів, фінських ножів, кастетів та ін.) та згідно ч.2 ст.263 КК України.

Однак, законодавець передбачив обставини, що виключають притягнення до кримінальної відповідальності за злочини у сфері незаконного обігу зброї, а саме в ч.3  263 Кримінального кодексу України зазначено, що «звільняється від кримінальної відповідальності особа, яка вчинила злочин, передбачений частинами першою або другою цієї статті, якщо вона добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої».

Шановні мешканці громади! Якщо вам відомі особи, які викликають підозру або можуть бути причетними до незаконного зберігання зброї, боєприпасів - не зволікайте! Відразу повідомте за телефонами 096 7274220 і  0983380649


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь