A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Життя громади в умовах можливих відключень електроенергії

Дата: 18.11.2022 14:53
Кількість переглядів: 655

Фото без опису

Ми навчилися жити в умовах воєнного стану, наше життя коригується повітряними тривогами через ворожі ракетні атаки України. Складний час для всіх: рф хоче зламати нас, здійснюючи масовані обстріли енергетичної  інфраструктури. Реально ми відчули, як можна залишитися без світла та зв’язку, а також без тепла. Звісно, енергетики роблять усе можливе, щоб забезпечити регіони електроживленням, але потужностей не вистачає, через що й можуть бути віялові  та аварійні відключення електроенергії. Тому потрібно бути готовими до таких умов життя. З часом все наладиться, все можна пережити, нашим хлопцям на фронті теж непросто, потрібно згуртуватися – і ми переможемо!

Повідомляємо, що у разі довготривалого відключення електроенергії всі установи працюють в умовах аварійних підключень, застосовуючи додаткові джерела живлення – генератори. Такими пристроями забезпечені заклади освіти, лікарня, центр надання соціальних послуг. З інтернет-звязком складніше, Старлінків  поки що не маємо. Селищна рада видаватиме довідки в ручному режимі.

При Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) діє Пункт обігріву (вул. Центральна, 67), де можна не тільки зігрітися, зарядити телефон, а й обмінятися інформацією.

Краще пережити складну зиму, ніж залишитись жити з таким «добрим» сусідом! Єднаймося, ми все подолаємо за підтримки наших захисників ЗСУ! Не забуваймо донатити на Перемогу! Тільки разом можна здолати ворога!

 

Світлана ВЛАСЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь