A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Благодійний концерт до Дня ЗСУ

Дата: 06.12.2022 16:37
Кількість переглядів: 955

Фото без опису

6 грудня в актовій залі Миропільської селищної ради пройшов благодійний концерт «Героям ЗСУ – безмежна вдячність й шана».

Працівники культури громади, аматорські колективи, мистецька школа привітали зі святом наших Воїнів-Захисників.

Нашими ЗСУ захоплюється світ! Подвиги наших воїнів вносяться у підручники військового мистецтва! Наша армія – не лише наша гордість, це непоборна фортеця для мільйонів українців та усього цивілізованого світу!

Завдяки нашим Збройним Силам, Україна не просто вистояла, а вже повернула більшість зненацька захоплених ворогом рідних земель! Звільнила від москальської деспотії сотні тисяч наших людей, які з синьо-жовтими прапорами зустрічають свободу, скандуючи магічне слово «ЗСУ»!

Але війна ще триває! І кожен з нас на своєму фронті! Ми впевнені у наших Захисниках і на них сподіваємось! А вони впевнені у нашій витримці та небайдужості!

Ми щодня наближаємо перемогу, допомагаючи Воїнам! Продуктами на передову та у шпиталі, тепловізорами, дронами, раціями та автомобілями, окопними свічками та генераторами, одноденними заробітками, донатами та щирою молитвою!

Цей концерт організований, щоб подякувати мешканцям громади, всієї України та світової спільноти за допомогу нашим Воїнам-Захисникам.

А також ми вкотре закликаємо: перемога залежить від кожного з нас! У лавах ЗСУ немає чужих синів, доньок, братів, сестер та дітей! Кожен з них – найрідніший, бо готовий віддати своє життя за нас, за наше право жити, за нашу волю і свободу!

З кінця жовтня ми ведемо збір коштів на допомогу підрозділам ЗСУ, зокрема на генератор, потужністю 10 кВт. До благодійного концерту вже було зібрано 124 тисячі гривень. Це добровільні одноденні заробітки працівників комунальних закладів та установ; збори від доброчинних ярмарків, у тому числі і шкільних; внески малого бізнесу; благодійні перекази небайдужих громадян.

Після концерту сума зібраних коштів становить 255 тисяч гривень! До зору коштів для допомоги землякам у ЗСУ долучилися представники великого та середнього бізнесу: Ігор Ходак (ТОВ «Вівад 09»), Олександр Гриненко (ТОВ «Полонне-Агро»), ТОВ «Калина», Олексій Орищук. Вагомий внесок у допомогу зробили зв’язківці. А також долучилося багато мешканців громади, які щиро бажають підтримати наших Захисників!

Дякуємо усім за стійку громадську позицію!

ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь