A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав.

Дата: 15.02.2023 15:09
Кількість переглядів: 156

Фото без опису

Тридцять чотири роки тому сотні сімей, родин, де підростали майбутні солдати, з полегшенням зітхнули. 15 лютого 1989 року останній радянський солдат перетнув афгансько-узбецький кордон біля містечка Термез. Даті  виведення радянських військ з Афганістану  приурочено День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Війна в Афганістані стала страшною  трагедією  та важким випробуванням для багатьох людей - тих, хто був на афганській землі, та тих, хто чекав вдома на повернення своїх  чоловіків, синів, братів, батьків та друзів.

Сьогодні ми схиляємо голови перед пам'яттю тих, хто заплатив найдорожчу ціну - своє життя та не повернувся живим на рідну землю. 

Під час цієї війни з населених пунктів громади загинуло двоє воїнів: Міщенко Сергій (Миропіль), П’ясківський Анатолій(с. Паволочка) 

На сьогодні в Миропільській громаді проживає 16 воїнів-афганців, 7 вдів воїнів та  та 4 воїни, які  брали участь у бойових діях на території інших країн.

Шановні воїни-інтернаціоналісти! Прийміть побажання міцного здоров'я, родинного затишку, впевненості у завтрашньому дні  та мирного неба над головою.  Ми усі щиро віримо, що найближчим часом війна в Україні закінчиться і над незалежною Українською державою знову запанує мир, а усі наші захисники повернуться у свої домівки живими з довгоочікуваною звісткою  перемоги.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь