A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 10.03.2023 10:12
Кількість переглядів: 154

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

Мета проведення закупівлі:

Більшість одиниць комп’ютерної техніки, а саме: персональні комп’ютери що працюють у Миропільській селищній раді, морально застаріла та вичерпала свій термін використання (введена в експлуатацію в період з 2002 та працює по даний час). Зазначена техніка внаслідок тривалого використання дуже часто виходить з ладу та потребує постійної профілактики і заміни складових частин, ціна на яких порівняно висока, та їх випуск припинено через моральне старіння. Також, програмне забезпечення, яке використовується на вказаній комп’ютерній техніці (операційні системи, та деякі інші версії ПЗ) більше не підтримується виробниками, що унеможливлює його оновлення. Вони потребують забезпечення новою комп’ютерною та оргтехнікою з системними можливостями, достатніми для виконання поставлених перед працівниками апарату Миропільської селищної ради завдань.

Виходячи з вищезазначеного, для забезпечення потреб та враховуючи мінімальні і рекомендовані вимоги до комп’ютерної техніки потрібно здійснити процедуру закупiвлi за предметом «Персональні комп`ютери, ноутбуки, код ДК 021:2015-30210000-4 - Машини для обробки даних (апаратна частина)».

Найменування замовника: Миропільська селищна рада Житомирського району Житомирської області.

Місцезнаходження замовника: 13033, Україна, Житомирська обл., смт Миропіль, вул. Центральна, 38.

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 04345204.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі: «Персональні комп`ютери, ноутбуки, код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» - 30210000-4 - Машини для обробки даних (апаратна частина)».

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями ,

UA-2023-03-07-003683-a .

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

116 000,00 грн. з ПДВ.

 Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на основі загальнодоступної відкритої цінової інформації, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі. Розрахунок очікуваної вартості здійснювався методом порівняння ринкових цін, а саме: здійснено пошук, збір та аналіз інформації про ціну Товару, що міститься у мережі Інтернет у відкритому доступі, у тому числі каталогів з переліком Товарів на сайтах виробників,на основі закупівельних цін попередніх закупівель (моніторингу цін на ринку) відповідно до Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженою наказом Мінекономіки від 18.02.2020 № 275

Розмір бюджетного призначення: 116 000,00 грн. з ПДВ згідно з кошторисом.

Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до розрахунків витрат коштів за КЕКВ 3110 до кошторису на 2023 рік.

Розрахунок потреби у 2023 році підтверджений  головним бухгалтером Миропільської селищної ради, виходячи з основних виробничих показників:

— забезпечення своєчасного та безперебiйного робочого процесу працівників апарату Миропільської селищної ради;

— забезпечення в планових обсягах кошторису можливості здійснення відповідних видатків з бюджету протягом бюджетного періоду.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі розроблені відповідно до наявної потреби замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у цій сфері.

Вид предмета закупівлі: товари.

Загальний прогнозований обсяг товарів, що закуповуються:

Персональні комп`ютери в комплекті – 2шт,

Ноутбуки – 4 шт.

Термін постачання: до 20 квітня 2023 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь