A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 21.03.2023 10:39
Кількість переглядів: 119

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

Мета проведення закупівлі:

Ми замислюємося про потребу в кондиціонері переважно влітку. Коли прохолодне повітря, що продувається через нього, приносить полегшення під час сильної спеки. Однак багато пристроїв також будуть корисні в осінній і зимовий сезон завдяки функції опалення, якими вони оснащені. Які особливості має обігрів кондиціонером?

Кондиціонер із функцією обігріву чи опалення приміщення – це пристрій, який найчастіше обирають Замовники. Низькотемпературні комплекти в мульти-спліт системі дозволяють обігрівати кілька кімнат одночасно. Їхньою особливою перевагою є можливість утеплювати приміщення незалежно від його розміру. Звичайно, це не гарантується на 100% традиційним опаленням. В кондиціонері є вбудований фільтр, завдяки якому він видуває вже очищене повітря і таким чином, позитивно впливає на здоров’я тих, хто перебуває у приміщенні. Рекомендується використовувати кондиціонери взимку та восени. Кліматичне потепління дозволяє користуватися ними в регіонах, де зима доволі м’яка, а морози не дуже сильні.

Теплотраса – артерія життя. Зазвичай, під теплотрасою розуміють трубопроводи, якими транспортується і розподіляється між споживачами теплоносій. Фактично – це основна ланка системи теплопостачання, яка значною мірою визначає надійність, якість та економічність подачі теплоти споживачам.

Теплотраса розташована між Миропільським ліцеєм та приміщенням Миропільської селищної ради. Дана теплотраса застаріла та потребує ремонту. Адже на ній часто відбуваються пориви, що призводять до непередбачуваних поломок в системі опалення. Тому з метою запобіганню замерзання труб, уникнення подальшого розповсюдження вже наявної плісняви на стінах та стелі в адмінприміщенні Миропільської селищної ради та з метою підтримання оптимального температурного режиму в зимовий час доцільно встановити Кондиціонери для обігріву та охолодження приміщень.

Функції, які має хороший кондиціонер для опалення:

підтримання температури, наприклад 10 °C: пристрій запобігає замерзанню труб або надмірному охолодженню приміщення;

автоматичний перезапуск після відключення живлення.

Головна перевага кондиціонера подвійного призначення – це те, що він використовується майже цілий рік. Він охолоджує приміщення влітку й зігріває наші інтер’єри восени, взимку та навесні. Вам не потрібно вкладати кошти в додаткове обладнання: одного пристрою достатньо, щоб регулювати температуру в будинку чи квартирі під поточні потреби. 

Використання кліматичного обладнання для обігріву приміщення зменшує експлуатаційні витрати приблизно на 70% для електричного опалення. Тепло, яке виробляється з нього, значно дешевше, ніж від портативних нагрівачів і традиційних установок. Це означає, що в перехідний період, наприклад, восени чи навесні, обігрів кондиціонером, безумовно, окупається фінансово. До того ж він не потребує придбання та зберігання палива тощо. 

Серед переваг цього обладнання для опалення виділяють швидкість, із якою нагрівається повітря. Пристрій кондиціонування з ефективною вентиляцією всього за кілька хвилин підвищує температуру в приміщенні до тієї, яка була запрограмована, і підтримує її завдяки вдосконаленій автоматиці. Обладнання цього типу має естетичний вигляд. Воно дуже зручне у використанні. Кожен сучасний кондиціонер також має фільтри, які очищають повітря від пилу, алергенів, різних вірусів і бактерій. Таким чином опалення кондиціонером внутрішніх приміщень корисне для здоров’я людей: вони дихають чистим і свіжим повітрям.

Тому доцільно здійснити процедуру закупiвлi за предметом «Кондиціонери для обігріву та охолодження приміщень код ДК 021:2015- 42510000-4 - Теплообмінники, кондиціонери повітря, холодильне обладнання та фільтрувальні пристрої».

Найменування замовника: Миропільська селищна рада Житомирського району Житомирської області.

Місцезнаходження замовника: 13033, Україна, Житомирська обл., смт Миропіль, вул. Центральна, 38.

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 04345204.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі: «Кондиціонери для обігріву та охолодження приміщень код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» - 42510000-4 - Теплообмінники, кондиціонери повітря, холодильне обладнання та фільтрувальні пристрої».

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями ,

UA-2023-03-16-012302-a.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

270 000,00 грн. з ПДВ.

 Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на основі загальнодоступної відкритої цінової інформації, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі.

Розмір бюджетного призначення: 270 000,00 грн. з ПДВ згідно з кошторисом.

Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до розрахунків витрат коштів за КЕКВ 3110 до кошторису на 2023 рік.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі розроблені відповідно до наявної потреби замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у цій сфері.

Вид предмета закупівлі: товари.

Загальний прогнозований обсяг товарів, що закуповуються: 10 кондиціонерів.

Термін постачання: до 1 травня 2023 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь