A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Тиждень безпеки в Миропільському ЦРД

Дата: 27.04.2023 14:25
Кількість переглядів: 257

Фото без опису

На разі у закладах освіти громади триває Тиждень безпеки, в рамках якого з вихованцями та учнями проводяться різноманітні пізнавальні заходи.

26 квітня в гості до дошкільнят Миропільського ЦРД завітали Гурін Василь Миколайович та Палій Олександр  Миколайович – головні інспектори ВЗНС Житомирського районного управління ГУ ДСНС України. Рятувальники провели з дітлахами  цікаве заняття з мінної безпеки, тема якого є надзвичайно актуальною та життєво важливою у наш час.

Діти дізналися: як відрізняти вибухонебезпечні предмети, де вони можуть приховуватися, які знаки попереджають про небезпеку та яких правил безпечної поведінки потрібно дотримуватися у разі виявлення мін чи боєприпасів. У формі активного діалогу  дошкільнята відгадували загадки, виконували завдання, розмальовували  та ділилися думками і враженнями, використовуючи ігрові матеріали від Дитячого фонду ООН UNICEF Ukraine. Наприкінці зустрічі діти подарували гостям свої малюнки, обереги та нагородили їх медалями за швидке реагування.

27 квітня працівники Миропільського 32-го пожежно-рятувального загону провели з  дошкільнятами пізнавально-роз’яснювальні навчання. Діти із захопленням розглядали пожежний автомобіль та спорядження, а вогнеборці охоче розповідали малятам  про заборону гри із сірниками та запальничками, а також про обов’язкові дії в разі виникнення пожежі. Саме  такі заходи сприяють кращому засвоєнню важливої інформації та допомагають виховати у дітей свідоме ставлення до власної безпеки.

Ерудоване підростаюче покоління – це майбутнє нашої країни. Попри те, що Україною лунають сирени та літають ворожі ракети, наші діти стають сміливішими, відповідальнішими за себе і своїх близьких.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь