Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Міжнародний день сім'ї

Дата: 15.05.2023 08:31
Кількість переглядів: 133

Фото без опису

 

Щорічно 15 травня у світі відзначають Міжнародний день сім’ї. День встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році, аби звернути увагу громадськості різних країн на численні проблеми сім’ї.

    Сім'я - головна цінність у нашому житті. З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина, сім’я є джерелом любові, поваги, розуміння, затишку та душевного тепла.

     На жаль, сьогодні, через війну українські родини втрачають найкращих синів і дочок, багато дітей залишаються сиротами. Більшість людей вимушені розлучатися з найріднішими, покидаючи свої домівки в пошуках більш безпечних місць проживання або проводжаючи їх на захист своєї Батьківщини. Але  ми щиро віримо, що наша Українська родина невдовзі здобуде перемогу над ворогом і люди повернуться до своїх домівок та звичного життя у колі рідних. У цей непростий для українців час ми, як ніколи, цінуємо та  бережемо нашу родину.

   У Міжнародний  день сім’ї  бажаємо, щоб кожна сім'я була розрадою,  міцною фортецею, захистом від усяких негараздів. А всередині цієї фортеці нехай завжди панує любов, спокій,  взаєморозуміння та процвітання. Нехай підтримка найрідніших допомагає впоратися з будь-якими труднощами та  здобути Перемогу задля миру та процвітання нашої країни. Бережіть себе та своїх рідних!

 

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЗСУ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь