A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Щодо заробітної плати посадових осіб селищної ради

Дата: 18.05.2023 14:50
Кількість переглядів: 1023

Шановні мешканці громади!

 

Враховуючи підвищений інтерес громадськості щодо розмірів заробітної плати працівників Миропільської селищної ради, а також розповсюдження безпідставних звинувачень окремих громадян щодо надмірних зарплат і премій працівників ОМС, прийнято рішення оприлюднити відомості нарахування заробітної плати посадових осіб селищної ради за період з 01 лютого 2022 року по 01 березня 2023 року.

Звертаємо увагу: Постановою КМУ № 268 встановлено, що умови оплати праці посадових осіб місцевого самоврядування визначаються ОМС, виходячи з умов оплати праці, передбачених цією постановою, і схем посадових окладів згідно з відповідними додатками (зокрема 50, 55). Конкретні умови, порядок та розміри преміювання працівників визначаються у Положенні про преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам селищної ради, затвердженим рішенням 2-ї сесії 8-го скликання Миропільської селищної ради від 24.12.2020 року. Колективний договір Миропільської селищної ради на 2020 – 2025 роки, додатком до якого є Положення про преміювання, зареєстровано Управлінням праці Романівської РДА 11.01.2021 року.

Тобто розміри заробітної плати працівників ради визначаються та регулюються державою і контролюються компетентними органами.

До уваги громадськості під час дії воєнного стану в Україні оприлюднюються відомості із зазначенням посад працівників селищної ради без  вказування прізвищ та імен. Фактично отримана платня за місяць роботи без відрахувань наводиться в останньому стовпчику таблиці.

Відомості нарахування заробітної плати посадових осіб Миропільської селищної ради за період з 01 лютого 2022 року по 01 березня 2023 року

Вкотре наголошуємо, що селищна рада завжди відкрита до конструктивного діалогу та взаємодії задля покращення життя в громаді!

Усім непохитної віри в Перемогу, здоров’я і миру!  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь