Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Країна дитинства відсвяткувала 30-річний ювілей

Дата: 01.06.2023 17:41
Кількість переглядів: 500

Фото без опису

 

Сьогодні, 1 червня,  радісну подію відзначив Миропільський центр розвитку дитини. 1 червня 1993 року маленькі дитячі рученята вперше відчинили двері новозбудованого дитсадка, а оченята почали звикати до дивовижного світу, де оселилося безтурботне дитинство. Чимало цікавого було за цей час, багато вихованців вийшло з цих стін — перші випускники приводять вже своїх дітей в садок. 

Нині в садочку функціонує 6 груп, які відвідують більше 100 вихованців, якими опікуються 39 членів колективу, з яких - 19 висококваліфікованих спеціалістів-педагогів. Атмосфера закладу дошкільної освіти наповнена турботою про малюків, любов'ю і довірою до малечі. Тут бачать кожну дитину не як одного з багатьох таких же, а як неповторну особистість. У закладі створені прекрасні умови для розвитку дітей.

Святкування Дня народження садочка – це традиція, яка об’єднує дітей, педагогів та батьків в один колектив, в одну сім’ю. Ювілей дитячого саду - це особливе свято, це справжній калейдоскоп дитячих голосів, здивованих очей, щирих посмішок і сміху, відкриттів і гри! Саме з таким настроєм і зустрічав дитячий садок свій ювілей і приймав вітання від гостей. На цьому святі було по-родинному затишно, цікаво, радісно, просто казково! 

 Привітати іменинників завітали ветерани дошкільної освіти, хто працював у цьому дитячому садочку з початку його заснування, а також вихованці садочку, батьківський колектив. Багато побажань та подарунків отримали від гостей: селищного голови Світлани Власюк, поліцейських офіцерів громади, керівників підприємств та установ громади. Незабутні, зворушливі, теплі побажання викликали неймовірні відчуття і сльозинки радості на очах від усіх сказаних слів.

 

Це дуже гарна традиція – відзначати день народження свого дитячого садка. Адже діти – це наше майбутнє, для них ми повинні жити, творити, дарувати їм щастя, розваги. Для присутніх і гостей була представлена концертна програма - справжнє свято за участю вихованців та педагогів, які є головним активом дитячого садка. У такий чудовий день у дитячому садку панувала прекрасна атмосфера. На концерті вихованці зворушливо і по-дитячому щиро показували все, чого навчилися у своїй другій домівці, – співали, танцювали, розповідали віршики, чим забезпечили чудовий настрій усім присутнім. На святі приємно було бачити усміхнені, щасливі обличчя тих, для кого стіни садочка у різний час були рідними, хто відкривав садочок, хто віддавав частинку своєї душі і серця дошкільному закладу та вихованцям. Всі присутні на заході отримали багато позитивних емоцій та гарний настрій. Цікаве дійство не залишило нікого байдужим, свято насправді вдалося.

Літопис закладу поповнився ще однією барвистою сторіночкою, радісною подією в житті малят. Велика вдячність за розуміння і підтримку всім, хто долучився до Дня народження. Хочеться вірити, що заклад переживе ще не одну славну дату, а ті добрі справи, які уже зроблено за ці роки, будуть справжнім «скарбом» для наступних поколінь педагогів. 


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь