Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Святкування Дня Печанівки

Дата: 05.06.2023 15:39
Кількість переглядів: 314

Фото без опису

Минулої неділі, 4 червня, на Трійцю, відбулось урочисте святкування Дня села Печанівка. Цей чудовий день об’єднав людей різного віку: від малого до великого, щоб не лише відпочити та насолодитися переглядом концерту, але й згуртував благодійністю на підтримку ЗСУ.

Розпочалося дійство з ярмарку, де  продавались вироби народних умільців  та  різноманітні смаколики. Неймовірна атмосфера, широкий вибір приготовлених страв та чудова манера частування печанівських господинь панувала протягом  усього святкування.

Чудовий настрій присутні отримали  від  патріотично піднесеної концертної програми, що проходила на літній сцені біля Печанівського будинку культури. Непохитною вірою в перемогу надихнули гостей артисти: працівники культурних та освітніх закладів, учасники самодіяльних колективів, діти та молодь Печанівки, вихованці Миропільської мистецької школи. Учасники аматорських колективів щиро дякували місцевому підприємцю Миколі Кондратюку за посильну допомогу в придбанні неймовірних концертних костюмів.

Селищний голова Світлана Власюк також подякувала усім, хто долучився до організації та проведення дійства, а насамперед Захисникам, які боронячи нашу землю й небо, дають нам можливість святкувати.

Наймолодші гості свята потішалися солодкою ватою, аквагримом та атракціонами. А також, не зважаючи надворі  спекотний червень, до малечі завітав полярний білий ведмідь, з яким дітлахи трішки побешкетувала та зробила незабутні фотознімки. Також усі охочі змогли взяти участь у святковій лотереї,  за участь у якій отримали чудові подарунки.

На думку господарів та гостей, Свято села вдалося на славу й запам'яталося яскравістю барв та душевним теплом, завдяки чому всі присутні ще раз переконалися в тому, що мешканці села Печанівка вміють не тільки плідно працювати, але й натхненно відпочивати, при чому не забуваючи про благодійність на підтримку Воїнів.

 Цей захід  став ще одним потужним імпульсом для подальшої цілеспрямованої та плідної праці задля рідного села і України.

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЗСУ!


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь