A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Відбулась зустріч з представниками бізнесу громади

Дата: 23.06.2023 12:07
Кількість переглядів: 545

Фото без опису

 

У п'ятницю, 23 червня, в актовій залі селищної ради відбулася зустріч влади і представників бізнесу Миропільської територіальної громади, які виявили бажання встановити тимчасові споруди у селищі для впровадження підприємницької діяльності.

Метою комунікації була максимальна поінформованість суб’єктів господарювання щодо порядку виготовлення паспорту прив'язки та встановлення однотипних малих архітектурних форм на двох ділянках комунальної власності. А також обговорювались питання про благоустрій території навколо МАФів, про налагодження ефективної співпраці між представниками органів місцевого самоврядування та суб’єктами господарювання, адже у непрості часи потрібно об’єднуватися, допомагати один одному.

Селищна рада зацікавлена в тому, щоб бути корисною місцевому бізнесу, та завжди готова до співпраці і сприянні у вирішенні проблемних питань. Підприємці також налаштовані на конструктивний діалог і співпрацю.

Зрозуміло, що на території громади є ще багато суб’єктів господарської діяльності, які з об‘єктивних причин не змогли відвідати долучитися до зустрічі. Тому наступного разу обов’язково зберемося у значно більшому колі для обговорення нагальних питань. 

Впевнені, що ми все здолаємо, якщо кожен з нас на своєму місці добросовісно і відповідально робитиме все від нього залежне для розвитку та процвітанні нашої громади, а також у досягненні нашої спільної мети – перемоги України.

 

В єдності наша сила! Разом до Перемоги!

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь