Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Виїзну нараду голів територіальних громад Житомирської області приймали Миропільщина та Романівщина

Дата: 02.08.2023 18:45
Кількість переглядів: 593

Фото без опису

 

Сьогодні, 2 серпня, у Мирополі відбулася виїзна нарада голів територіальних громад Житомирської області під головуванням  очільника обласної військової адміністрації Віталія Бунечка.

Розпочалась зустріч в актовій залі селищної ради з промови начальника ОВА Віталія Бунечка. Із привітальним словом до учасників заходу звернувся депутат Житомирської обласної ради Ігор Ходак. Селищний голова Світлана Власюк привітала усіх гостей та презентувала досягнення  громади. 

Продовжилося робоче спілкування очільників громад, районних державних адміністрацій та начальника ОВА візитом на об'єкт  завершеного  будівництва нових очисних споруд у нашому селищі. Ми усі знаємо, наскільки гостро стояло питання будівництва нових очисних для нашої місцевості.  26 серпня 2021 року, після необхідних кроків з виготовлення проєктно-кошторисної документації, вирішення земельних питань, отримання дозволів тощо,  запущено проєкт “Нове будівництво очисних споруд каналізації в смт. Миропіль  Житомирського району Житомирської області  (І черги)”. Його реалізація  була особливо актуальною як для покращення екологічної ситуації, так і для зменшення негативного впливу забруднення водних ресурсів на стан здоров’я людей, а також покращення інвестиційної привабливості Миропільського краю.

Новозбудовані  очисні споруди мають потужність 170 м³ на добу. Будівельні роботи виконувала фірма підрядника  ТЗОВ Комфорт Еко. Бюджет проєкту, в тому числі виготовлення проєктно-кошторисної документації, становив понад 14 мільйонів гривень, з яких 5 мільйони 500 тисяч гривень - кошти місцевого бюджету, а 8 мільйонів 546 тисяч гривень  - субвенція з  обласного екологічного фонду. Вже місяць очисні споруди каналізації працюють у тестовому режимі і ефективно виконують свої функції.

Усі присутні на заході заслухали виступ директора компанії підрядника ТЗОВ “Комфорт Еко” Віктора Омельчука та оглянули системи очистки стоків: трубопровід, колодязі каналізаційної мережі, пускові та мулові майданчики, приймальний резервуар зливної станції, камери збору очисних вод, а також приміщення для персоналу.

Враховуючи результати роботи громади, Віталій Бунечко високо оцінив обсяг виконаної роботи з будівництва нових очисних споруд, а також зазначив позитивні досягнення в розбудові громади в цілому. 

Продовжилося робоче спілкування на теренах Романівщини.

Щиро вдячні  всім, хто відвідав важливий захід та нашу громаду, а Житомирській обласній адміністрації та Ігорю Євгеновичу Ходаку - за підтримку і допомогу! Сподіваємось на подальшу тісну співпрацю заради Перемоги та розвитку нашої держави і Миропільщини!

Низько вклоняємося нашим Захисникам за можливість жити і розвиватися! 

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь