Миропільська територіальна громада
Житомирської області

День молоді

Дата: 11.08.2023 14:20
Кількість переглядів: 235

Фото без опису

З 2022 року в Україні День молоді відзначається 12 серпня! Свято було проголошено у 1999 році  Генеральною  Асамблеєю Організації Об'єднаних Націй. 

Це день усіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Юність і молодість - це прекрасні періоди в житті кожної людини, а також особливий стан душі. Це час пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань. 

Із початком загроз для демократії в державі, а згодом для територіальної цілісності країни та волі народу, українська молодь стала на захист Батьківщини, активно долучилася до волонтерської діяльності.

Схиляємо голови перед молодими людьми, які віддали свої життя, захищаючи рідну землю. Щиро дякуємо молодіжному волонтерському руху за підтримку у боротьбі з ворогом.

Нам випало жити в непростий, але дуже важливий період, коли держава боронить свої кордони від сусіда-загарбника і саме Ви, молодь, маєте стати незамінною опорою, міцним національним фундаментом на шляху розквіту й процвітання України.

Вітаємо з Днем молоді! Бажаємо залишатися молодими протягом усього життєвого шляху, адже молодість  не залежить від віку: вона живе в душі, що не перестає літати і будувати плани, виконувати задумане всупереч усім труднощам. Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте великі плани на майбутнє. Щастя і віри у власні сили! Впевненою ходою  рухайтесь у бік успіху  і до здійснення мрій. Натхнення, любові та бурхливої молодості.

 Твердо знайте: молодість не вік, а стан душі! Залишайтесь молодими та будьте щасливими! 

За нами Перемога! Слава Україні!

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь