A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Запрошуємо молодь Житомирщини долучитися до онлайн-заходу “Ярмарок Вакансій 2023: РоботаЄ!”

Дата: 18.08.2023 08:24
Кількість переглядів: 198

Фото без опису

У межах програми “Відбудова та розвиток 2023: працевлаштування та бізнес” ГО «Маріупольська Спілка Молоді» проводить підготовку до онлайн заходу “Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!” для молодих людей у віці 16-35 років.

Захід відбудеться 30 серпня в форматі онлайн з 11:00 до 14:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/fVCbba5JrYYL5V5t9

Захід складається з двох частин:

Основний захід — презентація напрямків діяльності потенційних українських та міжнародних компаній-роботодавців для учасників, висвітлення умов працевлаштування, тощо.

Паралельний захід — проходження співбесіди з представником HR-відділу. Попередньо реєструючись на захід, учасник або учасниця може обрати з переліку компанію, до якої бажає працевлаштуватись. 

Організація надає список потенційних претендентів на проходження співбесіди HR-спеціалісту компанії-учасника заздалегідь, для ознайомлення з кандидатами та відбору найбільш відповідних кандидатур.

Впродовж реалізації проєкту організатори будуть висвітлювати новини щодо можливостей працевлаштування та розміщувати актуальні відкриті вакансії компаній-учасників на офіційній сторінці Маріупольської Спілки Молоді у соціальній мережі facebook.

Довідково.

Громадська організація «Маріупольська Спілка Молоді» вже більше 23 років розробляє і втілює дієві програми впровадження змін. Основні напрямки діяльності організації є: активізація мешканців громад, розширення участі людей в ухваленні суспільно важливих рішень; розвиток активної життєвої позиції та творчого потенціалу, професійна орієнтація; впровадження програм з працевлаштування, відкриття власної справи, підвищення економічної спроможності населення.

3 2006 року команда організації допомагає молоді та жінкам в забезпеченні економічної сталості, у тому числі через посилення їх участі на ринку праці. 3 2014 року організація долучилась до програм реагування на військове вторгнення рф в Україну, надаючи підтримку ВПО, в тому числі через посилення спроможностей у зайнятості та самозайнятості.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь