Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Вітаємо з Днем працівників освіти!

Дата: 30.09.2023 14:03
Кількість переглядів: 427

Фото без опису

Завдяки надлюдським зусиллям наших титанів ЗСУ ми можемо напередодні професійного свята вшанувати таку важливу і таку життєствердну працю наших освітян. Саме ви, дорогі працівники освіти, оберігаєте, опікуєте, виховуєте і навчаєте тих, заради кого наш народ став на боротьбу з ворогом окупантом. Саме у ваших надійних руках найцінніший скарб України – діти!

29 вересня у селищній раді пройшов урочистий захід до Дня працівників освіти. До зали були запрошені працівники дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, аби ще раз підкреслити надважливість та незамінність їх внеску в розбудову вільної суверенної демократичної європейської України.

Відповідно до розпорядження селищного голови, за високий професіоналізм у діяльності, сумлінне виконання обов’язків та особистий внесок у розвиток освіти громади грамотами нагороджено працівників усіх закладів освіти громади.

Що побажати освітянам у 2023 році? Раніше ми бажали слухняних учнів, професійних злетів, кар’єрного зросту... На разі змінилися усі пріоритети і цінності.

Бажаємо вам мирних росяних ясних світанків; безтривожних, сповнених дитячої допитливості та щирих емоцій днів; родинних затишних теплих вечорів і спокійних ночей! Усі, кого любите, нехай посміхаються! Усі, кого чекаєте, якнайшвидше повертаються! Усе, що цінуєте, нехай примножується! Нехай припиняться зливи гірких сліз, згине туман остраху і переживань, розійдеться громовицею найбажаніше «Перемога!» і зійде Українське сонце!

Слава Україні!

 

Фоторепортаж від Олени Березенської за посиланням: https://gallera.io/g/1515-olena-berezenska/21030-den-pracivnikiv-osviti


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь