Миропільська територіальна громада
Житомирської області

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 05.01.2024 12:42
Кількість переглядів: 53

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

 

З метою своєчасного та безперебiйного харчування дiтей в закладах загальної середньої та дошкільної освiти, якi пiдпорядкованi Миропільській селищній раді, здійснюється процедура закупiвлi, а саме:  "М’ясо свинини обрізне охолоджене, філе куряче охолоджене, стегна курячі охолоджені код ДК 021:2015 15110000-2 М’ясо".

 

Найменування замовника: Миропільська селищна рада Житомирського району Житомирської області.

Місцезнаходження замовника: 13033, Україна, Житомирська обл., смт Миропіль, вул. Центральна, 38.

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 04345204.

 

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі: "М’ясо свинина обрізна охолоджена, філе куряче охолоджене, стегна курячі охолоджені код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» - 15110000-2 М’ясо".

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями , 

UA-2024-01-02-001761-a.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

 395 060,00 грн. з ПДВ.

 Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на основі загальнодоступної відкритої цінової інформації, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі з врахуванням проведеного моніторингу цін на ринку по предмету закупівлі та комерційних пропозицій трьох постачальників.  Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до розрахунків витрат коштів за КЕКВ 2230 до кошторису на 2024 рік. Також, враховано середню кiлькiсть днiв харчування, а також opієнтовнy кiлькiсть вiдвiдувачiв (дiтей), надану закладами освiти, якi пiдпорядковані Миропільській селищній раді Житомирського району Житомирської області.

Розмір бюджетного призначення: 395 060,00 грн. з ПДВ згідно з кошторисом.

 Розрахунок потреби у 2024 році підтверджений  головним бухгалтером Миропільської селищної ради, виходячи з основних виробничих показників:

— фактичних видатків у 2023 році ;

— забезпечення своєчасного та безперебiйного харчування дiтей в закладах освiти;

— забезпечення в планових обсягах кошторису можливості здійснення відповідних видатків з бюджету протягом бюджетного періоду.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено на підставі діючих на момент оголошення закупівлі ДСТУ.

Загальний прогнозований обсяг споживання, що закуповується:

М’ясо свинини обрізне охолоджене - 426 кг.

Філе куряче охолоджене - 1640 кг.

Стегна курячі охолоджені – 250 кг.

Термін постачання: до 30 червня 2024 року.

Вид предмета закупівлі: товари.

 Кількість товару визначено з урахуванням норм харчування згідно з постановою КМУ №305 від 24 березня 2021р. «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».

 

ЯКІСНІ ВИМОГИ:

Найменування

Од. виміру

Кількість

Характеристика

1.

 

 

М’ясо свинини обрізне, охолоджене 1 гатунку (стегнова та лопаткова частина без кісток)

кг

 

 

426

 

 

Поверхня свіжого розтину злегка волога, не липка, необвітрена, без крововиливів. М’ясний сік прозорий. Консистенція пружна, без потемніння поверхні, без деформацій, без сторонніх запахів. Ямочка, яка утворюється після натискання пальцем, швидко зникає. Запах – властивий виду м’яса без ознак псування. Шматок повинен бути без згустків крові, без залишків внутрішніх органів, доброякісним, чистим, не пошкодженим гризунами та шкідниками, мати якісну технологічну обробку. М’ясо свинина постачається без ознак несвіжості (без кислого, затхлого, гнилого та невластивого запаху, без наявності слизу, плісені, цвілі, позеленіння, ослизнення). М’ясо повинно бути охолодженим. Термін реалізації не повинен перевищувати 5 діб.

2.

Філе куряче охолоджене Вищого гатунку

кг

1640

Філе куряче охолоджене без кістки, шкіри, сторонніх запахів, видимих плям крові, не пошкоджене. Свіже або охолоджене блідо-рожевого кольору. Філе не має містити генетично-модифікованих організмів. Зовнішня поверхня суха, не завітрена. Продукція повинна відповідати ветеринарно-санітарним вимогам та нормативній документації (ТУ, ДСТУ). Термін реалізації не повинен перевищувати 5 діб.

3.

Стегна курячі охолоджені

кг

250

Оцінка якості – курятина (стегно) 1 категорії, свіже 100%, вітчизняного виробника. М’ясо повинне бути охолоджене, з чистою поверхнею, зі шкіркою, з повністю видаленим оперінням, без жиру, як без кістки так і з невеликою кісточкою, без спинної частини, пружне, при натисканні приймати первинну форму, без пошкоджень, згустків крові, льодяної глазурі та снігу. Не допускаються дрібні шматки чи обрізки. Без ГМО. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України " Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів". Запах – властивий доброякісному м’ясу птиці, без стороннього запаху. Залишок терміну зберігання на момент поставки повинен складати не менше, ніж 80% загального терміну придатності споживання. Має відповідати умовам ДСТУ або ТУ, які діють на момент проведення процедури закупівлі. Товар повинен бути вітчизняного виробництва.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь