Миропільська територіальна громада
Житомирської області

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 05.01.2024 12:43
Кількість переглядів: 58

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

 

З метою своєчасного та безперебiйного харчування дiтей в закладах загальної середньої та дошкільної освiти, якi пiдпорядкованi Миропільській селищній раді, здійснюється процедура закупiвлi, а саме:  «Овочі та фрукти код ДК 021:2015 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи».

 

Найменування замовника: Миропільська селищна рада Житомирського району Житомирської області.

Місцезнаходження замовника: 13033, Україна, Житомирська обл., смт Миропіль, вул. Центральна, 38.

Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: 04345204.

 

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі: "Овочі та фрукти код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» - 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи».

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги з особливостями , 

UA-2024-01-04-006401-a.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

 131 900,00 грн. з ПДВ.

 Очікувана вартість предмета закупівлі визначена на основі загальнодоступної відкритої цінової інформації, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі з врахуванням проведеного моніторингу цін на ринку по предмету закупівлі та комерційних пропозицій трьох постачальників. Розмір бюджетного призначення визначений відповідно до розрахунків витрат коштів за КЕКВ 2230 до кошторису на 2024 рік. Також, враховано середню кiлькiсть днiв харчування, а також opієнтовнy кiлькiсть вiдвiдувачiв (дiтей), надану закладами освiти, якi пiдпорядковані Миропільській селищній раді Житомирського району Житомирської області.

Розмір бюджетного призначення: 131 900,00 грн. з ПДВ згідно з кошторисом.

 Розрахунок потреби у 2024 році підтверджений  головним бухгалтером Миропільської селищної ради, виходячи з основних виробничих показників:

— фактичних видатків у 2023 році ;

— забезпечення своєчасного та безперебiйного харчування дiтей в закладах освiти;

— забезпечення в планових обсягах кошторису можливості здійснення відповідних видатків з бюджету протягом бюджетного періоду.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено на підставі діючих на момент оголошення закупівлі ДСТУ.

Загальний прогнозований обсяг споживання, що закуповується:

Капуста білокачанна-3080 кг;                                     

Буряк столовий-1940 кг;                                  

Морква-1630 кг;

Цибуля-1200 кг.                                           

Термін постачання: до 31 грудня 2024 року.

Вид предмета закупівлі: товари.

Кількість товару визначено з урахуванням норм харчування згідно з постановою КМУ №305 від 24 березня 2021р. «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».

 

 

 

ЯКІСНІ ВИМОГИ:

 

Найменування

 

Опис товару

Од. виміру

Кількість

1

Капуста білокачанна

Капуста свіжа. Головка щільна, свіжа, ціла, здорова, цілком сформована, непроросла, типової для ботанічного сорту (білокачанна капуста) форми і забарвлення без ушкоджень сільськогосподарськими шкідниками. Головки повинні бути зачищені до щільно прилеглих листків. Запах та смак – властиві даному сорту, без стороннього запаху та смаку. Не допускається наявність гнилої, пошкодженої шкідниками, ураженої хворобами, в’ялої капусти. Довжина качана над головкою не більше ніж 3 см. Тара повинна відповідати характеру товару і захищати його від пошкоджень під час доставки, вигрузки та зберіганні на складі. Овочі повинні бути середнього розміру, вирощенні в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Без ГМО.

 

 

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

 

 

3080

2

Буряк столовий

Буряк столовий свіжий, має бути очищеним від землі сухим способом. Зовнішній вигляд – клубні цілі, чисті, здорові, сухі, непророслі, не зів’ялі. Не пошкоджений шкідниками. Овочі повинні бути середнього розміру, вирощенні в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Без ГМО. Тара повинна відповідати характеру товару і захищати його від пошкоджень під час доставки, вигрузки та зберіганні на складі.

 

 

 

кг

 

 

 

1940

3

Морква

Морква свіжа. Коренеплоди повинні бути свіжими, без захворювань, цілими, не потрісканими, не забрудненими, без пошкоджень шкідниками, однотонними за окрасом, який притаманний даному сорту, правильної форми. Розмір коренеплодів (по найбільшому поперечному діаметру) 2,5-5 см. Овочі повинні бути вирощенні в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Без ГМО. Тара повинна відповідати характеру товару і захищати його від пошкоджень під час доставки, вигрузки та зберіганні на складі

 

 

 

 

кг

 

 

 

 

1630

4

Цибуля

Цибуля ріпчаста свіжа урожаю 2023 року, сорт не нижче вищого, напівгостра, свіжа, зріла, суха, чиста, ціла. Не дозволяється проростання, оголення цибулин, розриви зовнішньої луски, відмороження, гнилі. Овочі повинні бути середнього розміру, вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Без ГМО. Тара повинна відповідати характеру товару і захищати його від пошкоджень під час доставки, вигрузки та зберіганні на складі.

 

 

 

кг

 

 

 

1200

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь