A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Перша очна зустріч з представницею ГО «Будуємо Україну Разом»

Дата: 04.04.2024 12:56
Кількість переглядів: 925

Фото без опису

 

Вчора, 3 квітня, відбулась перша зустріч з представницею БУР Анастасією та нашою ініціативною групою програми довгострокового волонтерства у Миропільській громаді.

Анастасія вже 4 роки волонтерить в цій громадській організації. Вони з командою об’їздили майже всю Україну і залучили до волонтерства велику кількість молодих людей. «Будуємо Україну Разом» - це унікальна організація! Завдяки їхнім проєктам вдається об’єднати людей з різних куточків України, залучити прекрасних спеціалістів та провести корисні заходи для молодих людей нашої держави. Команда ГО «БУР» щиро вболіває за майбутнє України та докладає максимум зусиль, щоб зробити це майбутнє якісним для наших громадян. Їхні волонтерські групи допомогли багатьом людям у прифронтових областях і не тільки: відбудовували зруйновані будівлі, допомагали відновитись громадам після деокупації та сприяли підвищенню громадської діяльність молоді у невеликих громадах України. 

Їхній девіз говорить сам за себе: «Якщо не я, то хто?». 

Вчорашня подія проходила дуже активно з різними цікавими завданнями. Кожен учасник ініціативної групи долучився до проведення SWOT-аналізу програми довгострокового волонтерства у Мирополі. Розібрали всі сильні та слабкі сторони проєкту, обговорили загрози і ризики. 

Наша команда працювала злагоджено та продуктивно. Цікавим було почути думки від різних категорій людей, особливо нашої молоді до 18 років. Цей проєкт втілюється в життя, в першу чергу, для них і завдяки їм. Ціллю догострокового волонтерства у Миропільській громаді є створення комфортного молодіжного простору в громаді та заохочення молодих людей до активного громадського життя в громаді. 

Завдяки волонтерам, які приїдуть до нас в громаду на 3 місяці, буде організовано якісне та цікаве дозвілля для молодих людей. Будуть і заохочення для них, і багато корисних можливостей. 

Після зустрічі з Анастасією вся команда вийшла з позитивним настроєм, мотивацією до подальших змін та чітким розумінням того, що майбутнє залежить від кожного з нас! 

Це лише початок. Слідкуйте за наступними новинами та долучайтесь до проєкту.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь