Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Новини/Оголошення

Дата: від до Скинути

На  базі  КУ “Миропільська ЗОШ І-ІІІ ст.” відбувся семінар - практикум вчителів початкових класів

На  базі  КУ “Миропільська ЗОШ І-ІІІ ст.” відбувся семінар - практикум вчителів початкових класів

4 квітня   2018 року  на  базі  КУ “Миропільська ЗОШ І-ІІІ ст.” відбувся семінар - практикум вчителів початкових класів на тему «Використання електронних освітніх ігрових ресурсів в початковій школі». Даний навчальний заклад має статус експерементального майданчика Всеукраїнського рівня для здійснення дослідно – експерементальної роботи за темою «Технологія навчання учнів початкової школи «Розумники». З привітальним словом  гостей зустріли директор Гиндич Т. В, заступник з навчальної роботи Пудайло І. А. та учні школи. З фрагментами уроку математики з використанням ЕОІР у 2 класі ознайомила вчитель початкових класів Арсенюк С. В., а фрагмент уроку з іноземної мови презентувала Топтун Ж. В. Учасники семінару взяли активну участь у дискусії щодо особливостей навчання учнів початкових класів за технологією «Розумники» (Smart Kids)». Цікавою була презентація з використання нових освітніх проектів в Концепції нової української школи, яку представили вчителі КУ ОНЗ «Романівська гімназія» Вітюк О. А. та Волтарніст С. А.  Практичний психолог, соціальний педагог Рибальченко Ю. В. провела майстер – клас з використання метафоричних асоціативних карток як метод гри в роботі вчителя початкових класів. Сповнені  неповторних  вражень  учасники  семінару  були  щиро   вдячні  організаторам  за  гостинний  прийом.

09:55 06.04.2018

День благоустрою в садочку

День благоустрою в садочку

                                               День благоустрою в садочку 4 квітня в Миропільському ЦРД пройшов День благоустрою під гаслом “ За чисте довкілля”. Долучилися до прибирання території закладу і вихованці. Це сприяє набуттю дітьми трудового досвіду, формуванню навичок самообслуговування, прищеплювання шанобливого ставлення до праці, навколишнього середовища. У всіх вікових групах були проведені акції та виховні заходи з даної теми. 

09:35 06.04.2018

Екскурсія до Всеукраїнського дня дитячої книги «У світі книги чарівної»

Екскурсія до Всеукраїнського дня дитячої книги «У світі книги чарівної»

Екскурсія до Всеукраїнського дня дитячої книги "У світі книги чарівної"   Книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій.  Саме з цією метою 02 квітня до Миропільської бібліотеки №1 завітали маленькі гості, діти старших груп, разом зі своїми вихователями. Екскурсію провели бібліотекарі  Меша С.В. та Кришталь Г.П. Вони ознайомили дітей з книжковим фондом бібліотеки, познайомили з правилами користування книгою, провели  захоплюючу мандрівку книжковими та тематичними виставками. Цікавим доповненням екскурсії стали захоплюючі ігри та вікторини. На згадку про екскурсію  діти отримали розмальовки. 

09:22 06.04.2018

30 березня відбулися ХVI обласні спортивні ігри серед працівників культури

30 березня відбулися ХVI обласні спортивні ігри серед працівників культури

30 березня відбулися ХVI обласні спортивні ігри серед працівників культури в м. Житомирі. Миропільську громаду  представляли заступник селищного голови Хоменко В. О. та завідуюча філією Миропільської селищної бібліотеки Меша С. В. У змаганнях з настільного тенісу Хоменко В. О. посів почесне ІІІ місце, Меша С. В. була п’ятою. У загальнокомандному заліку команда ОТГ зайняла п’яте місце.

12:14 02.04.2018

Педагогічна рада в КУ ОНЗ "Миропільська гімназія"

Педагогічна рада в КУ ОНЗ "Миропільська гімназія"

30 березня в КУ ОНЗ «Миропільська гімназія» провели педагогічну раду у формі  семінару – практикуму «Інноваційні педагогічні технології Нової української школи».  Про потреби держави в освітньому процесі ознайомила присутніх заступник директора з навчально – виховної роботи Пресіч О. В. Про основні вимоги до сучасного уроку розповіла Власюк С. В.  З новітніми технологіями ведення дискусій на уроці, застосування критичного мислення в освітньому процесі, прикладами дослідницької діяльності, технологіями змішаного навчання   ознайомили присутніх вчителі Багінська О. А., Лук’янчук В. О., Яцкова І. В., Манжесова Т. О., Солоха Л. П., Яцков В. А., Данилюк Л. І.   У підсумку роботи директор ОНЗ Повнич П. С. ознайомив учасників з проектом рішення педагогічної ради. 

12:04 02.04.2018

Творчий звіт вчителів  КУ "Миропільська ЗОШ І-ІІІ ступенів "

Творчий звіт вчителів КУ "Миропільська ЗОШ І-ІІІ ступенів "

29 березня в КУ «Миропільська ЗОШ І-ІІІ ступенів» відбулася розширена педагогічна рада, на якій було представлено  творчий звіт вчителів, що атестуються в поточному навчальному році. Своїми напрацюваннями ділилися вчитель фізкультури Нижник С. В., трудового навчання - Хоменко В. О., математики - Кужелюк Л. І. початкових класів -  Арсенюк С. В., англійської мови - Топтун Ж. В., педагог – організатор Бабич Н. М., психолог Рибальченко Ю. В.

11:49 02.04.2018

Змагання із флорболу

Змагання із флорболу

 Розпочався новий сезон змагання зі флорболу . 24.03. 2018 Команда «Пілігрім»(Миропіль) категорії U12 прийняла участь у першому турі змагань м.Луцьк . Перша гра з командою «Sky»(м.Рівне) виявилась важкою і закінчилась рахунком 5:5. Наступна гра з командою «Айсберг» (м.Луцьк) закінчилась з рахунком 8:0 на нашу користь. Таким чином ми очікуєм на другий тур змагань , який проходитеме знову у м. Луцьк 14 квітня. Вболівайте за Миропільчан! Тренер Харчук Максим.

11:40 02.04.2018

Святкування Міжнародного дня театру в Миропільському ЦРД

Святкування Міжнародного дня театру в Миропільському ЦРД

                                         Міжнародний день театру   29 березня в нашому садочку цікаво відзначили Міжнародний день театру. Діти  усіх вікових груп перевтілилися в артистів та показали театральні вистави. Гра юних акторів, чудові декорації, занурили малих глядачів в чарівний світ театру та залишили по собі неймовірні враження від побаченого.

10:04 02.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь