Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Новини/Оголошення

Дата: від до Скинути

Робочі будні у ДНЗ "Веселка"

Робочі будні у ДНЗ "Веселка"

В понеділок, 23 квітня з робочим візитом до дошкільного навчального закладу "Веселка" завітали представники Миропільської селищної ради. Хочеться відзначити, що завідувач закладу - Бідюк Лариса Миколаївна вміло організувала робочий процес у садочку. Вихователі засівали ділянки овочевими культурами, а найменші вихованці вивчали нову техніку малювання.

17:27 25.04.2018

Безоплатна правова допомога в Україна

Безоплатна правова допомога в Україна

18 квітня в приміщенні селищної ради відбувся юридичний лікбез на тему: "Безоплатна правова допомога в Україна". Юридичну допомогу жителям Миропільської ОТГ надала заступник начальника відділу "Романівського бюро правової допомоги" - ПАСЕНКО ЖАННА ІВАНІВНА.

15:40 18.04.2018

В пам'ять загиблих односельчан під час АТО  представлено відеоновелу "Герої не вмирають"

В пам'ять загиблих односельчан під час АТО представлено відеоновелу "Герої не вмирають"

У поминальні дні, коли всі згадують своїх рідних і близьких,  Миропільська громада вирішила вшанувати пам'ять своїх односельчан, загиблих героїв АТО: Атаманчука Олександра, Руденка Сергія та Бабія Віталія.

11:29 16.04.2018

Суботник

Суботник

З 9 по 13 квітня на території Миропільськоі ОТГ проводилися суботники. Працівники селищної ради, будинків культури закладів освіти проводили прибирання на кладовищах, біля приміщень навчальних закладів, приймали участь у посадці дерев між Мирополем на Вільхою.

16:44 13.04.2018

Атестація педагогічних працівників

Атестація педагогічних працівників

10 квітня 2018 року відбулося засідання атестаційної комісії з питань освіти Миропільської селищної ради.  Атестація для педагогічного працівника – це  своєрідний підсумок діяльності за п’ятирічний період роботи, це комплексна перевірка, що здійснюється спеціальною атестаційною комісією з метою визначення рівня кваліфікації педагога, що дає їм змогу претендувати на присвоєння більш високого кваліфікаційного рівня.

14:29 11.04.2018

Сервісний центр з надання пенсійних послуг в Миропільській ОТГ

Сервісний центр з надання пенсійних послуг в Миропільській ОТГ

4 квітня в Миропільській ОТГ розпочав свою роботу сервісний центр з надання пенсійних послуг. Прийом громадян буде здійснюватися фахівцем Бердичівського об'єднаного управління Фонду щосереди з 08.00 до 12.00 год за адресою : смт. Миропіль, вул. Центральна, 67 (приміщення КУ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

11:50 06.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь