Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Новини/Оголошення

Дата: від до Скинути

У Миропільському ЦРД були проведені підсумково-контрольні заняття в старших групах

У Миропільському ЦРД були проведені підсумково-контрольні заняття в старших групах

У Миропільському ЦРД були проведені підсумково-контрольні заняття в старших групах, які дали  змогу продемонструвати готовність дітей до школи, їх здобутки в розвитку і навчанні у процесі змістовної зайнятості, партнерської взаємодії й невимушеного спілкування.

16:41 04.05.2018

За відсутність дітей на уроках батьки відповідатимуть перед поліцією

За відсутність дітей на уроках батьки відповідатимуть перед поліцією

Для удосконалення процесу навчання уряд України 13 вересня 2017 року затвердив постанову № 684 "Про затвердження Порядку ведення обліку дітей шкільного віку та учнів". Урядом удосконалено нормативно-правове регулювання та механізм ведення обліку дітей шкільного віку та учнів з метою забезпечення здобуття ними загальної середньої освіти. Затверджено відповідний Порядок ведення зазначеного обліку. Документом, зокрема, передбачено, що ведення обліку дітей шкільного віку здійснюють районні, районні у містах держадміністрації та міські, селищні, сільські ради, у тому числі об’єднаних територіальних громад , їх виконавчі органи із залученням відповідних територіальних органів Нацполіції та служб у справах дітей. Їм заборонено залучати працівників навчальних закладів до організації та ведення цього обліку. Таким чином вчителям більше не потрібно робити перепис дітей на території обслуговування, натомість навчальні заклади ведуть облік учнів та здійснюватимуть контроль за відвідуванням ними навчальних занять.

17:07 03.05.2018

Виступ агітбригаді  «Спалах» у Миропільському центрі розвитку дитини

Виступ агітбригаді  «Спалах» у Миропільському центрі розвитку дитини

03 травня 2018 року учні КУ  «Миропільська ЗОШ І-ІІІ ступенів» завітали у Центр розвитку дитини з яскравим та змістовним виступом на тему: «Правила безпеки знай. Цінуй життя,  в біду не потрапляй!». Фіналісти районного етапу XXІV Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних доступно спонукали дошкільнят садочка замислитись над важливими питаннями, пов’язаними з безпекою життєдіяльності. Щиро дякуємо за цікавий виступ агітбригаді  «Спалах» та його керівникам Нікончук С.Л. та Бабич Н.М.

14:35 03.05.2018

За результатами конкурсу  "Мої 10 кроків на посаді голови ОТГ"  миропільчанка зайняла ІІ місце.

За результатами конкурсу "Мої 10 кроків на посаді голови ОТГ" миропільчанка зайняла ІІ місце.

26 квітня в Житомирському центрі розвитку місцевого самоврядування відбулося нагородження учасників учнівського медіаконкурсу "Мої 10 кроків на посаді голови ОТГ" серед школярів навчальних закладів громад Житомирської області.

15:50 27.04.2018

Дзвони Чорнобиля

Дзвони Чорнобиля

26 квітня минає 32 роки з дня Чорнобильської трагедії. Гіркі роковини вшановували учні КУ  Миропільська ЗОШ І-ІІІ ступенів. 7 клас з класним керівником Кужелюк Любов Іванівною підготували виховний захід під назвою "Дзвони Чорнобиля". Діти перенесли усіх присутніх в те місце, яке зветься "зоною відчуження", загадали усі події, які передували трагедії, показали наслідки лиха та сучасне життя міст, котрі опинились в тридцятикілометровій зоні відчуження. Наприкінці заходу хвилиною мовчання всі вшанували пам*ять загиблих в Чорнобильській зоні.

14:23 26.04.2018

Військово-польові збори

Військово-польові збори

З 25 по 27 квітня в закладах загальної середньої освіти (ЗЗСО) Миропільської ОТГ проходять військово-польові збори серед учів 11-х класів.

17:47 25.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь