Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Новини/Оголошення

Дата: від до Скинути

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

Запрошуємо усіх жителів Миропільської громади взяти участь в урочистостях з нагоди святкування Дня прапора та 27-ї річниці Незалежності України, які відбудуться 23 серпня 2018 року о 19 год на Центральній площі селища.

17:33 22.08.2018

В КУ "ТЦСО" розпочав свою роботу "Фітобар"

В КУ "ТЦСО" розпочав свою роботу "Фітобар"

В КУ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)" розбочав свою роботу "Фітобар". Усі підопічні центру, за призначенням лікаря, можуть безкоштовно пройти курс лікування фіточаєм та отримати насолоду від букету різноманітних трав.

15:13 10.08.2018

ЦИРК! ЦИРК! ЦИРК!

ЦИРК! ЦИРК! ЦИРК!

10 серпня о 15.30 год  в приміщенні Миропільської селищної ради відбудеться  ЦИРК Житомирської обласної філармонії. Вартість квитка становить 30 грн. Бажаючі матимуть змогу придбати на пам'ять сувеніри, вартість яких становитиме 5-25 грн.

11:16 08.08.2018

Романівського бюро правової допомоги інформує

Романівського бюро правової допомоги інформує

     В рамках проекту «Я МАЮ ПРАВО» Романівського бюро правової допомоги інформує Правила реєстрації місця проживання             З 4 квітня 2016 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 02.03.2016 № 207 «Про затвердження Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру», що встановлює нові правила реєстрації місця проживання громадян. Функцію з реєстрації місця проживання передано до виконавчих органів територіальних громад, відтак підрозділи міграційної служби припинили здійснення реєстрації місця проживання.

15:35 02.08.2018

Святкування Івана Купала в с. Колодяжне

Святкування Івана Купала в с. Колодяжне

6 липня в Будинку культури с. Колодяжне відбулося найпоетичніше та найвеселіше з усіх народних свят - свято Івана Купала. Це свято, яке духовно єднає людину з природою, освячує почуття молодих сердець - зібрало чимало жителів села.

10:13 16.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь