A A A K K K
для людей із порушенням зору
Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Новини/Оголошення

Дата: від до Скинути

урочистості до Дня пам'яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

урочистості до Дня пам'яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Миропільська селищна рада повідомляє про урочистості до Дня пам'яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, що будуть проходити в населених пунктах Миропільської ОТГ, а саме:

16:19 04.05.2017

Ремонтні роботи вулиць

Ремонтні роботи вулиць

27 квітня 2017 року в смт. Миропіль розпочалися поточні ямкові роботи вулиць Центральна та Перемога. Ремонтні роботи проводить філія Баранівського райавтодору, дорожна ділянка Романів. Повне фінансування робіт здійснює підприємство ТОВ "Граніт", яке знаходиться на території Миропільської ОТГ.

10:27 28.04.2017

22 КВІТНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗЕМЛІ 

22 КВІТНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗЕМЛІ 

22 КВІТНЯ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗЕМЛІ  Щорічно, 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім. Саме 22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності.  Засновником Дня Землі вважається Джон Стерлінг Мортон, який запропонував у 1872 році призначити щорічний день, присвячений озелененню навколишньої території.  Міжнародним свято було оголошено в 1990 році. У той рік безліч обрізків матерії з написами і малюнками були пронесені по нашій планеті. З них склали прапор Землі площею 660 кв. м, який символізує єдність людей в турботі про майбутнє планети і закликає ставитися з повагою до оточуючого нас світу.  У День Землі в різних країнах за традицією звучить Дзвін Миру, закликаючи людей Землі відчути всепланетну спільність і докласти зусиль для захисту миру на планеті та збереження краси нашого спільного дому. Дзвін Миру – символ спокою, мирного життя та дружби, вічного братерства й солідарності народів. І в той же час – це заклик до дії в ім’я збереження миру й життя на Землі, збереження Людини і Культури.

15:59 21.04.2017

Учні Миропільської гімназії та ЗОШ №2 І-ІІІ ст. на ранковій зарядці

Учні Миропільської гімназії та ЗОШ №2 І-ІІІ ст. на ранковій зарядці

За ініціативи Міжнародного Олімпійського Комітету та за підтримки Організації Об’єднаних Націй 6 квітня по всьому світу відзначатимуть Міжнародний день спорту заради розвитку та миру. Рішення щодо відзначення цього Дня було одноголосно прийнято у 2013 році під час Генеральної Асамблеї ООН. Воно й недивно, адже спорт, будучи одним з інструментів освіти, розвитку і миру, сприяє зміцненню співпраці, солідарності, терпимості, розуміння та соціальної інтеграції на місцевому, національному та міжнародному рівнях, а також є своєрідним каталізатором соціальних змін у всіх куточках світу.

11:50 14.04.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь