Миропільська територіальна громада
Житомирської області

Новини/Оголошення

Дата: від до Скинути

Міжнародний день Миру

Міжнародний день Миру

   Вже традиційно 21 вересня на Центральній площі селища зібралася дітвора Миропільської громади для святкування Дня Миру. Яким би не було наше сьогодні, мир - наше завтра. Саме про це у своїх виступах  говорили учні Колодяжненської філії КУ "ОНЗ "Миропільська гімназія". Пісню про мир подарувала усім присутнім учениця КУ "Миропільська ЗОШ І- ІІІ ступенів Ткачишина Іванна. А своїм запальним флешмобом, до якого приєдналися усі учасники святкування, в тому числі вихованці Миропільського ЦРД, діти показали своє прагнення до миру. Невід'ємною частиною свята став символічний передзвін "Дзвони миру". Закінчився захід під голосний заклик дітей "Ми за мир".

18:49 21.09.2018

Університет третього віку

Університет третього віку

В КУ "Територіальний  центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)" Миропільської селищної ради започаткована нова соціально-педагогічна послуга - Університет третього віку "Українського народознавства". Це інноваційний проект, що має на меті впровадження та практичну реалізацію принципу навчання впродовж всього життя.

14:16 17.09.2018

Інструктивно - методична нарада вчителів початкових класів

Інструктивно - методична нарада вчителів початкових класів

14 вересня в селищній раді відбулась інструктивно-методична нарада щодо організації навчально-виховного процесу в закладах системи загальної середньої освіти в 2018/2019 н. р. для вчителів початкових класів.

21:04 14.09.2018

Навчання по - новому

Навчання по - новому

Першокласники навчальних закладів громади розпочали навчальний рік за програмою Нової української школи, яка має докорінно змінити підхід до навчання як у школярів, так і вчителів. Перші дні навчання по – новому показали, що зміни дійсно відбуваються. Під час ранкових зустрічей  першокласники КУ «ОНЗ «Миропільська гімназія» (Колодяжненська та Миропільська філії в тому числі) показали безпосередність, щирість та відкритість у спілкуванні з учителем та один з одним.

17:26 13.09.2018

Для дитини позбавленої батьківського піклування придбане соціальне житло

Для дитини позбавленої батьківського піклування придбане соціальне житло

На виконання Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа на 2018-2022 роки, затвердженої рішенням 19-ї сесії 8-го скликання Миропільської селищної ради, за рахунок співфінансування з обласного бюджету (30 тис грн)  та селищного бюджету (40 тис грн), придбане соціальне житло для дитини позбавленої батьківського піклування  - Варченко (Кучеренко) Наталії Вікторівні 1995 року народження.

11:36 06.09.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь